Головна Новини Швейцарець Марсель Кюблер привіз повний бус допомоги у штаб «Української команди» в...

Швейцарець Марсель Кюблер привіз повний бус допомоги у штаб «Української команди» в Тернополі

Про це розповів лідер «Української команди» в Тернопільській області, народний депутат Микола Люшняк.

– Це вже тридцята поїздка благодійника в Україну. Цього разу він привіз до Тернополя повний бус допомоги – зарядні станції Ecoflow, медикаменти, тактичні ліхтарики, генератори, гемостатичні бинти, таблетки для очистки води та інше. Дякуємо Швейцарії за те, що не втомлюється допомагати! Переможемо зло разом! –зазначив Микола Люшняк.

Марсель Кюблер представляє благодійну організацію Ukrainehilfe mit Herz. Він співпрацює із ще двома організаціями – 1019.ch – Hilfe für die Kriegsopfer in der Ukraine та From Basel with Love.

– Я перший раз приїхав в Україну 3 березня 2023 року. До цього волонтерством не займався. Наша організація називається «Для України від серця». Сьогодні я вже тридцятий раз в Україні. Найчастіше їжджу до Харкова. Останній раз був в Херсоні. Привожу гуманітарну допомогу – медикаменти та матеріали, які рятують життя,  поділився Марсель Кюблер.

Волонтери «Української команди» розподілять отриману допомогу між медичними закладами Тернопільщини та України, також передадуть необхідні речі українським воїнам на фронт.