Головна Новини Чому КЛУБ Файного міста не втрачає популярності?

Чому КЛУБ Файного міста не втрачає популярності?

Розваги – важлива частина життя людини. Тернопіль пропонує безліч чудових можливостей відпочити і розвіятись. Але найпопулярніший розважальний заклад міста – Клуб Файного. Поєднання стилю фьюжн з форматом сіті кафе, якісний сервіс подобаються гостям різних вікових категорій. Просторі зали на двох рівнях (перший поверх та катакомби) і літній терасі, з якої відкриваються чудові краєвиди, дуже затишні. Тут панує особлива атмосфера гостинності.

Бажаєте розслабитись та хоча б на деякий час забути про щоденні турботи? Відвідайте кальян бар Клубу. Кожен, хто хоча б раз відпочивав у цьому закладі, переконався на справжньому досвіді – тут пропонують кращі сорти тютюну. Комфортні меблі і дизайн зали гармонійно доповнюють обстановку. На мапі кальяни Тернополя пропозиції закладу користуються найвищим попитом.

Меню Клубу Файного: вишукані страви від кращих кухарів

В більшості випадків заклади такого формату асоціюються з великим вибором спиртних напоїв та коктейлів і легкими закусками. Але меню Клубу Файного вражає різноманіттям страв. В ньому переважають рецепти середземноморської кухні:

  • пасти;
  • тортеліні;
  • фетучіні.

Але також тут можна скуштувати найвідоміші угорські, українські, французькі страви.

Клубне меню постійно змінюється. Відвідувачам дуже подобаються авторські сезонні рецепти. Все готується зі свіжих інгредієнтів найвищого гатунку. Мережа ресторанів Файного Міста має бездоганну репутацію. Тут працюють кращі кухарі і практикується безкомпромісне ставлення до якості.

Доставка їжі: смачно, швидко і дешево

В сучасному місті з насиченим ритмом життя час для відпочинку в ресторані чи клубі з‘являється лише у вихідні. Але ви не повинні відмовлятися від смачних страв. Доставка їжі від Клубу Файного здійснюється щоденно з 11:00 до 23:30. Тут можна замовити обіди в офіс, вечерю і частування для друзів, що несподівано завітали до вашого дому.

Вам сподобаються ціни закладу. Мінімальна вартість замовлення складає лише 200 грн. Існує можливість заощадити додатково. Якщо вартість замовлення перевищує 400 грн., доставка Клубу Файного здійснюється безкоштовно. Кур’єри працюють у відповідності до найвищих стандартів і ніколи не запізнюються.о