Головна Новини Чи буде у Тернополі вулиця імені Андрія Пушкаря, залежить від тернополян

Чи буде у Тернополі вулиця імені Андрія Пушкаря, залежить від тернополян

Запрошуємо тернополян долучитися до громадського обговорення щодо перенайменування вулиці «Проектна-209» в житловому районі «Південний» у м.Тернополі на вулицю «Андрія Пушкаря». 

Впродовж наступних двох місяців усі бажаючі можуть подавати власні пропозиції та зауваження у письмовій або усній формі у відділ зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації за адресою: м. Тернопіль, вул. Листопадова, 5; тел.40-41-24; управління містобудування, архітектури та кадастру за адресою: м. Тернопіль, вул. Коперника, 1,тел. 40-41-45 або ж надсилати електронною поштою на адресу: presarm@gmail.com, arhtern@ukr.net із зазначенням прізвища, імені, по-батькові та адреси особи, яка їх подає. Обговорення проходитиме також у засобах масової інформації.

Після отримання пропозицій та проведеного аналізу відбудеться оприлюднення результатів громадського обговорення на сайті Тернопільської міської ради www.rada.te.ua.

З інфомаційною довідкою про Андрія Пушкаря, обгрунтуванням поданої пропозиції та фрагментом з проекту детального плану території житлового району «Південний» можна ознайомитися на сайті Тернопільської міської ради у розділі «Громадські обговорення, слухання, місцеві ініціативи».

Консультації з питання, що винесено на громадське обговорення можна отримати за адресою: вул. Листопадова, 5; тел.40-41-24; управління містобудування, архітектури та кадастру за адресою: м. Тернопіль, вул. Коперника, 1,тел. 40-41-45 або ж надіславши лист на адресу електронної пошти: presarm@gmail.com, arhtern@ukr.net.

Нагадаємо, подана громадянином Олегом Філем електронна петиція «Назвати одну із вулиць на честь Андрія Анатолійовича Пушкаря» набрала необхідну кількість голосів та підготовлена на розгляд представників громадськості. Обговорення триватиме впродовж двох місяців.