Головна Новини Через мажорів тернополяни наражаються на небезпеку

Через мажорів тернополяни наражаються на небезпеку

В парку Шевченка на пішохідній  зоні паркуються  мажори, а пішоходи, які обходять їхні автомоблі наражаются на небезпеку на велодоріжці.

“04.09.2016 Близько 16:31 год. йшли з колегою по набережній ставу в сторону парку Топільче,на виході з набережної ( біля надставної церкві ) побачили не приємну картину, а саме, як два водії перегородили своїми авто пішохідну зону ( порушення ПДР,навмисне перешкоджання в пересуванні пішохідною зоною ). Викликали патрульних,які досить швидко приїхали. Вони також побачили правопорушення зі сторони цих водіїв ( авто на фото ) ,і зафіксували порушення. Викликали евакуатор.
На набережній є зона для пішоходів і велосипедистів,чомусь велосипедисти відстоюють свою позицію,щоб ніхто і кроку не ступив на їхню смугу ( і правильно роблять ),а пішоходи ніяк не реагують на те,що майже кожного дня на пішохідній зоні якесь бидло дозволяє собі паркувати автомобіль. Повірте,це буде відбуватись до того часу,допоки ви не будете відстоювати свої права,на вільне пересування!
Вчора навіть була ситуація,саме в той момент як на місці були патрульні. Коли жінка з дитиною обходила припарковані авто,і була змушена вийти на вилосипедну зону,то велосипедист ледь не наїхав на неї.
Тому прошу кожного,якщо бачите якесь порушення,викликайте патрульних! Хочете жити в гарному місті,починайте його змінювати вже,бо зміни починаються з кожного з Вас.!” –  повідомив Євген Гебеш