Головна Новини Через відро води невістка зі свекрухою дійшли до суду

Через відро води невістка зі свекрухою дійшли до суду

У Тернопільській області свекруха побила невістку після того, як за неї заступився її син. 

Про це повідомили в Гусятинському райсуді, інформують Тернопільські події. 

Сімейна сварка стала 6 січня 2022 року на святвечір. 

Підозрювана розповіла, що в родині часто виникають конфлікти на побутовому рівні. Так, 06.01.2022 року її чоловік набрав відро води на кухні і з цього приводу виник конфлікт з невісткою та сином. Син зайшов до них в кімнату та штовхнув її чоловіка і вони впали. Син знаходився зверху. Вона змушена була витягувати чоловіка, який хворіє на цукровий діабет. Під час цього в кімнату зайшла невістка і вона нехотячи її вдарила, навіть не бачила куди. Умисно вона ніяких ударів не наносила.

Потерпіла розповіла, що через те, що вона захищала чоловіка, свекруха її побила. 

Чоловік потерпілої та син підозрюваної показав, що подія відбулася на святий вечір 06.01.2022 року. Він поїхав зустріти свою сестру і коли повернувся додому, перебуваючи на кухні його дружина повідомила йому, що відбувся конфлікт і мати разом з своїм чоловіком ставили їй претензії та нецензурно виражались, на що він сказав, що вона є господинею і до неї жодних претензій бути не може. В той час із своєї кімнати вийшла мати і почала говорити, що нічого вона не казала, що все це видумки його дружини. Він звернувся до матері і сказав, що ображати його дружину не має права і зайшов до її кімнати та звернувся до її чоловіка із запитанням яке він мав право ображати його дружину. Останній сказав, що її не ображав і далі висловився нецензурною лайкою та хотів вдарити його своєю головою в обличчя, зловивши руками його за шию. Він обороняючись також зловив за шию. В такому положенні він впав на ліжно, а впав на нього.

Мати почала кричати, а його дружина хотіла відтягнути чоловіка матері від нього. Тоді обвинувачена зловила його дружину за одяг і кулаком правої руки вдарила її в обличчя в праву сторону, зачепивши при цьому слуховий апарат. Далі прибігла їхня донька і забрала його дружину в кімнату.

Суд визнав свекруху винною та оштрафував на 680 грн.