Головна Новини У Чорткові скаржаться на лікаря який ставить діагноз не заходячи в палату

У Чорткові скаржаться на лікаря який ставить діагноз не заходячи в палату

У Чорткові каржаться на лікаря, який виписує лікарства, без обстеження та потім змінює лікування на інше дорговартісне лікування, а препарати вже нема куди подіти.

“Є у Чортківській лікарні лікар-невропатолог Буденькевич Сергій Миколайович, для якого клятва Гіпократа і здоров’я пацієнтів є пустим звуком та єдиною ціллю в його роботі являється особисте збагачення. Також у Чортківській лікарні є тільки одна аптека.

На мою думку, існує достатньо підстав вважати, що між власником цієї аптеки і паном Буденькевичем С.М. наявна домовленість з приводу того, що даний лікар буде виписувати своїм хворим, які перебувають на стаціонарному лікуванні у вище згаданій лікарні, якомога більше якомога дорожчих ліків, а власник аптеки буде ділитися з Буденькевичем С.М. отриманою виручкою. У жовтні-листопаді цього року моя мама перехворіла «COVID-19» та знаходилася на стаціонарному лікуванні у ковідному госпіталі Чортківської лікарні. Від вірусу вона вилікувалася, за що я щиро вдячний медичним працівникам вказаного госпіталю, однак взагалі втратила можливість ходити, після чого була переведена у неврологічне відділення даної лікарні, а її лікарем був призначений Буденькевич С.М. У перший же день перебування моєї мами у цьому відділенні, пан Буденькевич С.М., навіть не зайшовши у палату до пацієнта, який поступив до нього на лікування і не оглянувши його та не поспілкувавшись з ним, надав мені список дорогих ліків, які треба було купити моїй мамі, зазначивши у вказаному списку конкретну кількість кожного медикаменту, який треба було придбати. Для мене залишається загадкою, як лікар міг назначити лікування, не провівши належним чином обстеження свого пацієнта і, відповідно, не встановивши діагноз, тобто не знаючи від чого він має лікувати. Я купив всі ліки, які призначив лікар. Через кілька днів Буденькевич С.М. під час проведення ранкового обходу хворих у моїй присутності зайшов у палату до моєї мами і обстежив її, однак його обстеження обмежилося виключно тим, що він попросив підняти вверх праву і ліву ногу, після чого лікар змінив курс лікування і виписав нові дорогі ліки, які треба було мені терміново придбати у аптеці. Як виявилося, ті дорогі медикаменти, які я нещодавно купив у тій кількості, в якій казав Буденькевич С.М., заплативши за них не малі гроші, стали непотрібними. Особисто я не розумію, для чого було говорити родичам хворого, що треба було купляти ліки саме у такій великій кількості, щоб потім поміняти лікування і призначити нові медикаменти. Так відбулося декілька разів.

Через тиждень часу, проведеного на стаціонарному лікуванні у неврологічному відділенні, стан здоров’я моєї мами не покращився, після чого пан Буденькевич С.М. успішно виписав її додому, наостанок надавши мені черговий список ліків, які треба було придбати у лікарняній аптеці. У тому списку були дорогі таблетки, які лікар не призначав моїй мамі за час її перебування в лікарні, а чомусь зробив це лише під час виписки. Після того, як мама, вже будучи вдома, два дня попила згадані таблетки, то її стан здоров’я раптово погіршився в рази, зокрема значно посилилася загальна слабкість, почалася сильна блювота, нудота, потовиділення, діарея, задишка, повністю зник смак і апетит. Лише після того, як я, після появи у моєї мами вище перелічених симптомів, в інтернеті ознайомився з інструкцією по застосуванню даних таблеток, то дізнався, що вище перераховані симптоми є їх побічною дією. Чому лікар не назначив ці таблетки, коли мама лежала у лікарні, а зробив це лише під час виписки? Чому він не розповів про можливі побічні дії призначеного ним медикаменту? Риторичні запитання, чи не так? Жах! В голову не вкладається, як лікар заради грошей може так цілеспрямовано знущатися над своїм пацієнтом, який ледве вижив і вилікувався від «СОVID-19» та втратив змогу самостійно пересуватися! Ось така у нас медицина і такі у нас лікарі!

P.S. Цей допис на сторінці своєї мами поширив її син, а не людина, на яку зареєстрована сторінка” – написала Галина Чорна.

Люди одні захищають лікаря, інші пишуть свої трагічні історії пов’язані з ним.

Марія ЗажоровськаЦей дохтор і це його лікування на відстані болюча тема для нашої сімї.Його пацієнти взагалі не інтирисують.Перше питання вік друге питання початок кінця так і сталося. Царство небесне моєму батькові.

Oksana KolomixaТо падаль я за його лікування, чуть внучку не втратила, пока в кабінеті йому не устроїла цирк, в Тернополі, спитали, що за лікар, я сказала, на що відповіли, що він дебіл, його інтересуют гроші, і Шкварка з енфекційного теж, одним словом, сволочі,, Бог їм судья.

Slavik Jurchik

Тоже знаю того лікаря, і знаю його з кращого боку, кваліфікований спеціаліст, переконався на практиці, ніколи не було ніяких прециндентів, а таке як “подяка” то і мови ніколи не було, неодноразово відкликався на біду і серед ночі.А тих хто не розуміє чи не знає про яку чудову людину йде мова прошу не обливати людину брудом.