Головна Новини У Чорткові матері пораненого воїна, який вважався зниклим безвісти, вручили медаль від...

У Чорткові матері пораненого воїна, який вважався зниклим безвісти, вручили медаль від Президента

17 жовтня, начальник Чортківської районної військової адміністрації Володимир Шипітко зустрівся із Ганною Сенів, матір’ю військовослужбовця Назара Сеніва, аби вручити почесну нагороду від Президента України Володимира Зеленського – медаль «За військову службу Україні» її сину, який віддано боронив державу від московської орди, – інформує Чортківська РВА.

Фото: Чортківська РВА

Назар з перших днів повномасштабної війни став на захист рідної землі. 13 травня, знаходячись в районі бойових дій у Харківській області, при виконанні службових обов’язків отримав важке поранення. Деякий час вважався зниклим безвісти, але матір не опускала рук, завдяки добрим людям таки знайшла сина і зараз він перебуває на реабілітації у Польщі. Жінка розповідає, що тільки молитва допомогла їй пережити важкі часи, а ще – підтримка близьких людей, пише Чортків Сіті.

Очільник району спільно із начальником Чортківського РТЦК та СП полковником Богданом Вербіцьким подякували пані Ганні за гідне виховання сина.

– Завдяки нашим захисникам перемога буде за нами! А ми, в свою чергу, зробимо усе необхідне, щоб військові та їхні сім’ї не залишилися наодинці зі своїми проблемами, – зазначив Володимир Шипітко.

Фото: Чортківська РВА