Головна Новини У травні поліцейські виявили на дорогах Тернопільщини 275 нетверезих водіїв

У травні поліцейські виявили на дорогах Тернопільщини 275 нетверезих водіїв

нетверезий водій

Минулого місяця співробітники поліції оформили 12 915 адміністративних матеріалів у сфері безпеки дорожнього руху. Серед найпоширеніших порушень: перевищення безпечної швидкості, недотримання правил обгону, керування транспортними засобами без документів та напідпитку.

У травні на дорогах Тернопільщини трапилося 193 дорожньо-транспортних пригоди. З них – 49 з потерпілими, в яких 9 людей загинули та 70 отримали травми.

Серед причин ДТП: перевищення швидкісного режиму, порушення правил маневрування, недотримання безпечної дистанції та інтервалу.

Зареєстровано 20 аварій, вчинених водіями, які сіли за кермо напідпитку. У результаті цих автопригод 7 людей зазнали травм. Також у травні тернопільські поліцейські склали 275 адміністративних протоколів за керування транспортними засобами у нетверезому стані.

Поліцейські закликають громадян дотримуватися правил дорожнього руху, не сідати за кермо в стані алкогольного сп’яніння, адже ви наражаєте на небезпеку не тільки себе, а й оточуючих. Крім того, на вулицях побільшало дітвори, адже зараз тривають літні канікули.