Головна Новини У Тернопільській школі для учнів облаштували кінотеатр

У Тернопільській школі для учнів облаштували кінотеатр

В рамках «Шкільного громадського бюджету 2022» у Тернопільській школі №11 для учнів облаштували кінотеатр.

В актовій залі учні запропонували створити простір для перегляду фільмів, показу презентацій, проведення просвітницьких заходів. Також тут можна буде демонструвати навчальні матеріали, що допоможе дітям краще засвоювати шкільний матеріал. Окрім цього локація може бути використана і для проведення дозвілля в позаурочний час.

В рамках реалізації проекту «Шкільний кінотеатр» було придбано проектор Epson EB-X51 та проекційний екран з підвісним моторизованим механізмом(4х3).

Заклади освіти продовжують реалізовувати проекти учнів «Шкільного громадського бюджету 2022», які за результатами голосування здобули перемогу.

До слова, проекти «Шкільного громадського бюджету 2022» вже реалізовано у таких навчальних закладах: ТНВК ШПЛ №2, школа №5 з поглибленим вивченням іноземних мов, ТНВК «Школа –ліцей №6 ім. Назарія Яремчука, №8№14 ім. Богдана Лепкого, №23№29 з поглибленим вивченням іноземних мов, №3 з поглибленим вивченням іноземних мов, №13 ім. Андрія Юркевича, Чернихівська загальноосвітня школа, Кобзарівська гімназія№16 ім. Володимира Левицького, №24№10ТНВК «Школа-колегіум Патріарха Йосифа Сліпого», №20 ім. Руслана Муляра, №19.