Головна Новини У Тернополі покарали жінку, яка постійно знущається з колишнього чоловіка

У Тернополі покарали жінку, яка постійно знущається з колишнього чоловіка

У Тернопільській області до 200 годин виправних робіт засудили жінку, яка постійно знущається зі свого вже колишнього чоловіка. 

Про це йдеться у постанові Тернопільського міськрайонного суду, пишуть Тернопільські події

За даними суду, жінку будучи в шлюбі регулярно сварилась на намагалась битись зі своїм чоловіком. Він ігнорував конфлікт та викликав поліцію. Проте навіть після цього жінка не виправилась. 

“Будучи при цьому чотири рази притягнутою до адміністративної відповідальності за ч. 2 ст. 173-2 КУпАП, усвідомлюючи суспільно – небезпечний характер своїх дій та передбачаючи негативні наслідки, близько 22:00 28.06.2022, перебуваючи за місцем спільного проживання із колишнім чоловіком в черговий раз вчинила словесний конфлікт, в ході якого неодноразово виражалась в сторону колишнього чоловіка нецензурною лайкою, словесно ображала його честь та гідність, погрожувала фізичною розправою. На прохання чоловіка, його колишня дружина не припинила свої протиправні дії та продовжувала словесний конфлікт. Окрім цього, в ході даного конфлікту, вона вчиняла відносно чоловіка дії фізичного насильства, що полягали у шарпанні за одяг та штовханні, при цьому, не спричинивши останньому тілесних ушкоджень”, – йдеться у вироку суду. 

Суд визнав жінку винною та засудив до 200 годин громадських робіт.