Головна Новини У Тернополі відбудеться великий концерт Оксани Мухи до 65-тиріччя Квітки Цісик

У Тернополі відбудеться великий концерт Оксани Мухи до 65-тиріччя Квітки Цісик

До 65-ліття легендарної співачки Квітки Цісик 22 квітня у Тернополі відбудеться концертний тур «KVITKA: ДВА КОЛЬОРИ» у рамках соціально-культурного проекту Оксани Мухи «Дякую тобі, Квітко»!

Оксана Муха – володарка Гран-прі I Міжнародного конкурсу українського романсу імені Квітки Цісик. «Квітка Цісик повернулась до нас голосом Оксани Мухи», – так влучно висловилася народна артистка, Герой України Ніна Матвієнко про молоду співачку, яку назвали «другою Квіткою». І недаремно – Оксана виростала на музиці Квітки, має її пісні у своєму репертуарі.

– «Дякую тобі, Квітко!», – це те, що так хочу сказати я, – розповідає Оксана Муха. – Знаю, кожен має свою Квітку, і прошу бодай пелюстку дати, аби заквітчати мою квітку – Квітку Цісик. Їй невдовзі 65. Цієї весни я проїду містами і містечками України з концертами «KVITKA: ДВА КОЛЬОРИ». Хочу, щоб ми пораділи її уродинам так, як радіє моє серце.  Вона горіла любов’ю до нас і всю себе до останку віддала нам. Квітко, нехай ця весна і усі квіти будуть для Тебе».

У програмі концертів «KVITKA: ДВА КОЛЬОРИ» – найкращі пісні із репертуару Квітки Цісик, які звучатимуть як в автентичних, так і в оригінальних аранжуваннях. Разом із Оксаною Мухою на сцені будуть оркестр та рок-група.

«Дякую тобі, Квітко!», – скажіть разом із Оксаною Мухою – завітайте на концерт, присвячений 65-літтю співачки-легенди Квітки Цісик!

Місце зустрічі – м. Тернопiль, 22 квiтня о 18:00, Палац культури «Березіль»

Квитки у касі ПК «Березіль» (53 31 14; 067 284 53 00) та онлайн