Головна Новини Три доби відсидить в тюрмі чоловік який вилаяв поліцію

Три доби відсидить в тюрмі чоловік який вилаяв поліцію

У Тернопільській області на три доби посадили чоловіка, який будучи нетверезим сидів на дитмайданчику та вилаяв поліцію.

Про це йдеться у постанові Тернопільського міськрайонного суду, повідомляють Тернопільські події

12 жовтня 2022 року близько 17 год. 45 хв., перебуваючи в п`яному вигляді, з явними ознаками алкогольного сп`яніння, а саме нечітка мова, хитка хода, в громадському місці, на дитячому майданчику, що знаходиться за адресою м. Тернопіль по вул. Б.Лепкого, 6, виражався нецензурною лайкою в бік перехожих громадян та працівників поліції, таким чином своїми діями порушував громадський порядок та спокій громадян та згідно протоколу серії ГП №131165 від 12.10.2022р. притягується до адміністративної відповідальності за ст. 173 КУпАП.

Чоловік в ході розгляду справи про притягнення його до адміністративної відповідальності, власну вину у вчиненні правопорушення не визнав, оскільки він перебував не на дитячому майданчику, а на частині прибудинкової території, яка була обгороджена, нецензурною лайкою не висловлювався до перехожих громадян, однак до працівників поліції міг щось сказати.