Головна Новини Тернопільщину відвідали гості з Нідерландів

Тернопільщину відвідали гості з Нідерландів

З метою перевірки використання наданої балагодійної допомоги, а також ознайомлення з життям та побутом українців, представники організації “WHOE” побували на Тернопільщині, зокрема, і в м. Чорткові.
Чортківська районна організація Товариства Червоного Хреста України співпрацює з організацією “WHOE” вже близько 6 років.

За цей період у Чорткові отримали: меблі для лікарні, мати для спортивної школи, ліки, одяг, взуття та інші необхідні речі для малозабезпеченої категорії населення.
До Міжнародного дня людей похилого віку 38 мешканців міста отримали подарунки від Товариства Червоного Хреста – продуктові набори вартістю 240 грн. кожний, спонсором закупівлі яких була ця благодійна організація.

Голландських гостей супроводжували заступник голови райдержадміністрації Іван Віват, волонтер Тернопільської організації Товариства Червоного Хреста України Лариса Сахарова, голова Чортківської районної організації Товариства Червоного Хреста України Ірина Соляник.

Міський голова Володимир Шматько гостинно зустрів делегацію з 14 членів благодійної організації “WHOE” , “Допомога Східній Європі”( Apeldoorn, Нідерланди) та вручив пам’ятні подарунки.

Джерело: Chortkiv Online