Головна Новини Тернопільський виш перейшов на дистанційне навчання

Тернопільський виш перейшов на дистанційне навчання

Через похолодання, Тернопільський національний педагогічний університет на два тижні переходить на дистанційне навчання. Про це повідомили на сайті навчального закладу.

“У зв’язку з похолоданням та зниженням температури повітря в аудиторіях університету, з метою убезпечення здоров’я здобувачів та викладачів, з 04.04.2023 р. по 17.04.2023 р. навчання відбуватиметься у дистанційному форматі”, – йдеться у повідомленні.

Тернопільський університет перейшов на дистанційне навчання

Наказ. Фото: tnpu.edu.u

У Тернопільському обласному центрі з гідрометеорології повідомили, що 04 квітня по області буде хмарно. Невеликий мокрий сніг. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер північний, 7 – 12 м/с. Температура впродовж доби від 2º морозу до 3º тепла, повідомляє Суспільне.

05 квітня: Хмарно. Невеликі опади. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 9 – 14 м/с. Температура вночі від 3º морозу до 2º тепла, вдень 0 – 5º тепла.

06 квітня: Хмарно. Опади, вночі місцями значні. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7 – 12 м/с, вночі місцями пориви 15 – 20 м/с. Температура вночі від 1º морозу до 4º тепла, вдень 4 – 9º тепла.