Головна Новини «Тернопільська обласна спортивна школа із зимових видів спорту» серед кращих в Україні

«Тернопільська обласна спортивна школа із зимових видів спорту» серед кращих в Україні

Днями Міністерство молоді та спорту України оприлюднило рейтинг дитячо-юнацьких спортивних шкіл України за підсумками виступів учнів цих шкіл у рейтингових міжнародних та всеукраїнських змаганнях у 2018 році.
Цього разу система визначення вищеназваного рейтингу зазнала змін. Якщо у 2017 році спортивні школи України були поділені (як і області ) на три залікові групи, то тепер рейтинг визначався серед всіх спортивних шкіл України. Враховувалися результати як літніх і зимових видів спорту, так і олімпійських та не олімпійських.

За цими підрахунками Комунальна установа Тернопільської обласної ради «Тернопільська обласна дитячо-юнацька спортивна школа із зимових видів спорту» (директор Приймак В.М.) посіла ІІІ МІСЦЕ СЕРЕД БІЛЬШЕ НІЖ ТИСЯЧІ СПОРТИВНИХ ШКІЛ України!!!

Якщо за підсумками роботи в 2017 році ТОДЮСШ із зимових видів спорту посіла І місце серед областей третьої групи та ІІ (неофіційне) серед усіх спорт шкіл України, то передавши 17 своїх найкращих учнів для подальшого навчання до Центрів олімпійської підготовки та Тернопільської обласної школи вищої спортивної майстерності протягом 2018 року наша школа знову змогла зберегти високе рейтингове місце серед найкращих ДЮСШ України.

Такому успіху школа завдячує хорошій роботі тренерсько-викладацькому колективу школи і відповідно успішним виступам спортсменів на офіційних змаганнях, фінансовій та організаційній підтримці Тернопільської обласної ради (голова – Viktor Ovcharyk) і обласної державної адміністрації (голова – Степан Барна), Управлінню фізичної культури ОДА (Мацикур В.С.), обласним федераціям з біатлону (президент – Віктор Щур), санного спорту (президент – Anatoliy Malyshchyk), лижних видів спорту (президент – Василь Коженьовський), а також підтримці батьків та меценатів спорту.
Бажаємо трудовому колективу та учням школи і надалі залишатись серед кращих в Україні.

П.С. Матеріал наданий для публікації Обласною ДЮСШ з зимових видів спорту