Головна Новини Тернопільська молодь наколядувала на аптечки бійцям АТО

Тернопільська молодь наколядувала на аптечки бійцям АТО

cHKlEN1ieqQПротягом 8-9 січня активна молодь Тернополя провела акцію “Благодійна колядка”.
– В 15 – ти градусний мороз нам зовсім не було важко колядувати, адже нас зігрівало тепло Різдва Новонародженого Ісуса, а також патріотичний дух виконання колядок. Нашим “хітом” стала багатьом відома колядка “Нова радість стала, яка не бувала, над полями України пташечка літала…”.
Наші очі не переставали наповнюватись сльозами, коли ми заходили до одиноких стареньких бабусь, які казали “Не колядуйте, бо я не маю вам на коляду”, а заколядувавши , вони не втримували сліз, міцно обіймали нас і нам ставало ще тепліше. І так 2 дні, від ранку до вечора, пропадало бажання навіть їсти. Щось невидиме нас підтримувало і надавало нам ще більшої наснаги до колядок.
Ми щиро вдячні всім тим, хто відкрив нам двері, хто нас почув! Щиро вітаємо усіх із Різдвяними святами! Бажаємо усім нам і нашій Україні миру, добра, спокою,Божого благословення на довгі літа!
На зібрані кошти ми вирішили закупити аптечки для медикаментів для наших бійців на АТО (одна така порожня аптечка коштує 180 гривень,дуже прикро, що так дорого, але що поробиш, такий час настав).