Головна Новини Стало зрозумілим, чому Апостол заспівав

Стало зрозумілим, чому Апостол заспівав

Депутат Верховної Ради попереднього скликання Михайло Апостол прокоментував виборчі списки старих і нових партій, оприлюднені цими днями. Науковець, практики, експерт з аграрних питань зауважив, що серед людей, котрих партії мають намір потрапити провести до парламенту після дострокових виборів, – дуже багато представників культури і шоу-бізнесу.

«Адже, це не просто так, що партії ,які балотуються до Верховної ради, у свої списки не запрошують серйозних економістів, юристів, практиків-виробничників (не власників підприємств), відомих науковців, військових, експертів…, а натомість масово беруть дуже поважних і відомих представників культури, мистецтва, шоу-бізнесу, чиновників, колишніх політиків із двадцятирічним стажем…», – написав Апостол у соцмережі.

https://www.facebook.com/apostolmv/posts/1180696872110103

Він запитує: чи багато хто з них «знає, як капусту вирощувати, справжню, на грядці, а не ту, про яку подумали? Можливо, дійсно в майбутньому уже не потрібно буде працювати, перейдемо на духовну їжу… Якщо ні, то хто ж нам співати і веселити буде?»

Схоже, подарунок, який пан Апостол зробив дружині з нагоди її ювілею (нагадаємо, що пан Михайло заспівав і записав пісню для коханої дружини), з’явився невипадково.

Як пише Апостол, «хто знає, хто знає».