Головна Новини Сергій Притула про День батька з найкращими татусями у світі

Сергій Притула про День батька з найкращими татусями у світі


Відомий ведучий, шоу-мен, а разом з тим і надзвичайно активний волонтер з Тернопільщини Сергій Притула поділився на сторінці У ФБ розповіддю як він відсвяткував День батька, який був у неділю 18 червня.

“Мій Дмитрик зараз у літньому таборі, тож День Батька вирішив провести з найкращими на світі татусями – тими, що захищають наш мирний сон!
6-та механізована рота 2-го бату 24 ОМБР стала багатшою на тепловізор TMR-42 (5000$) і комплекс для кулеметника “Хижак” (18500 грн).


4-ий дивізіон 40 окремої артелерійської бригади отримав 5 ПНБ (2 Dedal-370 і 3 ATN PNVS-14) з нашоломними кріпленнями, які будуть “юзати” як хлопці з розвідки, так і водії тягачів під час нічних переїздів. Загальна вартість комплектів – 12500$.
Дякую Василий Лукьяненко і Владислав Титарев за компанію:)). 26 годин в дорозі по маршруту Київ-Дніпро-Попасна-Волноваха-Дніпро-Київ і чудовий настрій на увесь тиждень забезпечено!!!
Тому вам подяка від мене за небайдужість, вітання від хлопців з фронту і побажання вдалого робочого тижня (або відпустки…уффффф!!!), а Сірожка поїхав на зйомки!
Працюємо, панове!
” – пише Тернопільський Сірий.