Головна Новини Світлина чортків’янки Оксани Острійчук потрапила у третій етап міжнародного фотоконкурсу

Світлина чортків’янки Оксани Острійчук потрапила у третій етап міжнародного фотоконкурсу

Днями мешканка приміського до Чорткова Білої, Оксана Острійчук поділилася дописом про участь в престижному міжнародному фотоконкурсі «35Awards», на котрому одна з шести світлин потрапила у третій етап відбору у жанрі «Натюрморт», що є несподіванкою для неї самої, пише Чортків Сіті

Ось та сама світлина, котра потрапила у третій етап.

 Фото Оксани Острійчук

Авторка світлини також зазначила, що конкуренція поміж учасників дуже висока, але все ж таки сподівається на другий етап конкурсу, та додала, що «35Awards» – незалежний міжнародний фотоконкурс, роботи на якому оцінюють професійні фотографи з усього світу.

Довідково. Оксана Острійчук, уродженка Білої (де і проживає), що на Чортківщині. Навчалася на хіміко-біологічному факультеті Тернопільського національного педагогічного університету. Працювала вчителем Білівської загальноосвітньої школи. Нині працює виховатилем у Білівському дитсадку «Сонечко». Фотографією захоплюється ще з дитинства. Під час навчання в університеті, відкладаючи стипендію,  у 2005 році купила першу плівкову, а згодом цифрову фотокамеру. Переважно знімає натюрморти, особливо любить міні-натюрморти. Для них придумала власний термін – «макромініатюри» – це маленькі композиції, натюрмортики, які треба знімати у макрорежимі. Іноді знімає макро, тварин, дуже рідко пейзаж.

З фотороботами талановитої білівчанки можна ознайомитися тут.