Головна Новини Про що домовлялись тернопільські бізнесмени з представниками литовської компанії «IPSUN GROUP»?

Про що домовлялись тернопільські бізнесмени з представниками литовської компанії «IPSUN GROUP»?

Сьогодні відбулася перша зустріч представників тернопільського бізнесу з представниками литовської компанії «IPSUN GROUP», яка спеціалізується на імпорті та експорті фруктів, овочів та непродовольчих товарів за посередництва Тернопільська обласна державна адміністрація, на мою думку, ідеальний шлях для практичної реалізації бізнеспроектів. «IPSUN GROUP» представлена 10-ма компаніями в різних країнах світу, зокрема, у Литві, Польщі, Туреччині, Нідерландах. У планах – відкриття своєї філії в Україні, зокрема, на Тернопільщині.


Під час зустрічі обговорили можливості співпраці та створення робочих місць на території Тернопільської області. Основні напрямки діяльності, які зацікавили представників іноземної компанії – консервна галузь та виробництво овочів і фруктів сільськогосподарськими підприємствами області.


Зацікавлення представників литовської компанії Тернопільщиною невипадкове, адже наша область – сприятливий регіон для ведення бізнесу, а, зокрема, що стосується аграрної сфери. Адже сьогодні в області активно розвивається садівництво, овочівництво та інші галузі, які потребують додаткових інвестицій у сфері переробки. Саме тому перспективними напрямами співпраці є інвестування у сільське господарство області, харчову переробну галузь, створення спільних підприємств з переробки сільськогосподарської продукції.

Написав Степан Барна у ФБ