Головна Новини Професорка ТНМУ стала членом Наукового комітету Національної ради України з питань розвитку...

Професорка ТНМУ стала членом Наукового комітету Національної ради України з питань розвитку науки і технологій

Науковець ТНМУ стала членом Наукового комітету Національної ради України з питань розвитку науки і технологій, про це повідомили в Тернопільський національний медичний університет імені І. Я. Горбачевського.

Кабінет Міністрів України вніс зміни до персонального складу Наукового комітету Національної ради з питань розвитку науки і технологій, що здійснюється один раз на два роки через проведення конкурсу обрання членів Наукового комітету Ідентифікаційним комітетом з питань науки.

За результатами конкурсного відбору, до складу Наукового комітету зі строком повноважень на чотири роки увійшла професорка нашого університету Шевчук Оксана Олегівна.

Національна рада України з питань розвитку науки і технологій є чинним консультативно-дорадчим органом, що утворений при Кабінеті Міністрів України з метою забезпечення ефективної взаємодії представників наукової громадськості, органів виконавчої влади та реального сектору економіки у формуванні й реалізації єдиної державної політики у сфері наукової і науково-технічної діяльності.

Національна рада складається з Наукового та Адміністративного комітетів, які є її робочими колегіальними органами, що представляють інтереси наукової громадськості та органів виконавчої влади і реального сектору економіки відповідно.