Головна Новини Прокурори яких гучно затримувало НАБУ і феєрично звільняв Луценко через суд поновлюються...

Прокурори яких гучно затримувало НАБУ і феєрично звільняв Луценко через суд поновлюються на посадах

Екс-прокурор Тернополя Віталій Сідоров, його заступник Володимир Соколишин та екс-заступник прокураТернпільської області подали позови на Генеральну прокурора щодо незаконного звільнення з посад. Про це повідомляє юрист Віктор Козелко.

– Прокурори Сідоров, Антюк, Соколишин були затримані на хабарі детективами НАБУ і після чого були звільненні Генеральним прокурором України Юрієм Луценком. На даний момент ці особи намагаються через суд поновитися на посадах.
Суд обрав міру запобіжного заходу домашній арешт для керівника Тернопільської місцевої прокуратури Віталія Сідорова та заступника прокурора області Івана Антюка. Їм закидають фабрикування кримінальної справи та вимагання хабара у понад 300 тисяч гривень.

25 серпня 2016 року о 11.00 год в приміщенні Тернопільського окружного адміністративного суду відбудеться перше засідання у справі за позовом Сідорова до ГПУ. Суддя – Данилевич Н.А. (голова суду).
25 серпня 2016 року о 14.00 год в приміщенні Тернопільського окружного адміністративного суду відбудеться перше засідання у справі за позовом Антюка до ГПУ. Суддя – Осташ А.В. (заступник голови суду).
25 серпня 2016 року о 15.00 год в приміщенні Тернопільського окружного адміністративного суду відбудеться перше засідання у справі за позовом Соколишина до ГПУ. Суддя – Осташ А.В. (заступник голови суду).