Головна Новини Недобросовісні жителі Тернополя та області продовжують підпалювати траву

Недобросовісні жителі Тернополя та області продовжують підпалювати траву

20 березня на Тернопільщині виникло 20 пожеж сухої трави, всього ж з початку року зареєстровано 303 пожежі в природних екосистемах, на площі понад 281,6 гектари.

 

12:17. В смт. Підволочиськ на вул. Сонячній виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 80 м.кв. Пожежу ліквідовано місцевим населенням до прибуття пожежно-рятувального підрозділу.

13:17. В с. Кордишів Шумського району виникла пожежа сухої трави на території приватного домогосподарства. Внаслідок пожежі вогнем знищено суху траву на площі 0,3 га. Пожежу ліквідовано місцевим населенням до прибуття пожежно-рятувального підрозділу.

13:30. Поблизу смт. Дружба Теребовлянського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 4,5 га. Пожежу ліквідовано черговим відділенням 25-го державного пожежно-рятувального поста.

13:48. В с. Малі Дедеркали Шумського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 1 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом місцевої пожежної команди с. Великі Дедеркали.

14:59. В с. Смиківці Тернопільського району, на вул. Підволочиське шосе, виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 500 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом 3-ї державної пожежно-рятувальної частини.

15:59. В с. Байківці Тернопільського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 700 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом місцевої пожежної команди с. Шляхтинці.

16:17. В смт. Гримайлів Гусятинського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, поблизу кладовища, на площі 25 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом місцевої пожежної команди с. Гримайлів.

16:37. В с. Шляхтинці Тернопільського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 700 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом місцевої пожежної команди с. Шляхтинці.

17:27. В м. Збараж на вул. Малюти виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 2 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 4-ї державної пожежно-рятувальної частини.

17:29. В с. Кабарівці Зборівського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 4,5 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 17-ї державної пожежно-рятувальної частини, під час гасіння врятовано 2 будівлі.

17:40. В м. Тернопіль на вул. Злуки, 13 виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 50 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом 3-ї державної пожежно-рятувальної частини.

18:09. В смт. Гусятин на вул. Б. Лепкого виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 150 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом 10-ї державної пожежно-рятувальної частини.

18:53. В смт. Велика Березовиця Тернопільського району, на вул. Шевченка, 51, виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 500 м.кв. Пожежу ліквідовано черговою зміною частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону спе5ціального призначення.

19:14. Поблизу смт. Залізці Зборівського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 500 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом місцевої пожежної команди с. Залізці.

19:17. Поблизу с. Футори Зборівського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 500 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом 17-ї державної пожежно-рятувальної частини, під час гасіння врятовано 1 будівлю.

19:21. В м. Заліщики на вул. Ущилівській виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 10 м.кв. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом 15-ї державної пожежно-рятувальної частини.

20:40. Поблизу с. Білоскірка Тернопільського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 3 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 3-ї державної пожежно-рятувальної частини.

20:43. В с. Слобідка-Мушкатівка Борщівського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 50 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом 8-ї державної пожежно-рятувальної частини.

21:28. Поблизу с. Пробіжна Чортківського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 1 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом місцевої пожежної команди с.Пробіжна.

22:05. В м. Тернопіль виникла пожежа сухої трави та сміття на території парку «Топільче», на площі 10 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом 2-ї державної пожежно-рятувальної частини.