Головна Новини На Тернопільщині цьогоріч вже виготовили на 25 тис. тонн більше цукру, ніж...

На Тернопільщині цьогоріч вже виготовили на 25 тис. тонн більше цукру, ніж минулого року

На Тернопільщині триває сезон збирання та перероблення цукрових буряків врожаю 2023 року.

За цей час, чотири цукрові заводи, що функціонують на території області, переробили майже 600 тисяч тонн культури.

На сьогодні кожне підприємство перевиконало заплановану норму:

Чортківське виробництво на 111%;

– Хоростківське виробництво на 120%;

– Козівське виробництво на 126%;

– Збаразьке виробництво на 112%.

Від початку сезону цукроваріння було виготовлено маже 76 тис. тонн цукру, що на 25 тис. тонн більше, ніж за аналогічний період минулого року, повідомили у Тернопільській ОВА.