Головна Новини На Тернопільщині триває обласний етап дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл»

На Тернопільщині триває обласний етап дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл»

На Тернопільщині триває обласний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») на якому представлено 38 команд з різних районів області. Протягом тижня юнаки покажуть усе на що вони здатні у різних дисциплінах, а суддівська колегія буде оцінювати їх дії та визначати кращих.

Серед конкурсних дисциплін є стройовий вишкіл, стрільба, метання гранати, смуга перешкод, надання першої медичної допомоги та багато конкурсів патріотичного спрямування. У складі команд представлені не тільки юнаки, а й дівчата, які нічим не поступаються у проходженні дисциплін.

Військово — патріотична гра «Сокіл» («Джура») має на меті не тільки удосконалення фізичної підготовки молоді, а й виховання дітей у дусі патріотизму, любові до Батьківщини, шані до свого історичного минулого та повазі до країни в якій проживаєш. Також дуже важливим є те, що під час таборування юнаки і дівчата мають змогу познайомитись та поспілкуватись зі своїми однолітками.

Читайте також:  Кримська співачка Джамала записала відеозвернення до абітурієнтів Криму та Донбасу

Обласний етап гри проходить у мальовничих місцях Тернопільщини де учасники проводять таборування та ведуть самостійне існування під наглядом дорослих. Переможці обласного етапу представлятимуть Тернопільщину на Всеукраїнському етапі.