Головна Новини На Тернопільщині обіцяють 10 тис. грн тим, хто впізнає зловмисників (відео)

На Тернопільщині обіцяють 10 тис. грн тим, хто впізнає зловмисників (відео)

Цієї ночі на Тернопільщині невідомі зловмисники серед ночі вчинили акт вандалізму та здійснили крадіжку. Тим, хто впізнає їх, обіцяють винагороду у 10000 гривень.

Подія трапилася в Чорткові. Троє хуліганів розбили скло туристичної скрині, що розташована неподалік костелу, викрали гроші та втекли. Кілька хвилин по тому розбиту скриню помітив місцевий мешканець, котрий йшов на нічну зміну на роботу, пишуть Тернополяни. Чоловік зібрав гроші, що їх грабіжники залишили розкиданими на землі та те, що залишилось в скрині. Далі він зателефонував міському голові Чорткова, про все розповів, а тоді повернув гроші, які знайшов на місці події.

До слова, цю скриню розтрощили вже не вперше. Влітку минулого року її вже обкрадали. Та зловмисників вдалося встановити за лічені години завдяки запису з камер спостереження.

Так і цього разу Чортківська міська рада публікує відео та просить краян уважно придивитись до осіб, що на ньому.

«Чортківська міська рада надає відео з камер спостереження та просить мешканців міста допомогти впізнати та розшукати зловмисників, анонімність гарантуємо! Міський голова Чорткова Володимир Шматько обіцяє грошову винагороду в розмірі 10 тисяч гривень за допомогу у встановленні осіб грабіжників», — йдеться у дописі на сторінці Чортківської мерії.