Головна Новини На Тернопільщині масово горить суха трава

На Тернопільщині масово горить суха трава

18 березня до оперативно-диспетчерської служби оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Тернопільській області надійшли 16 повідомлень про загоряння трав’яного настилу. Всього ж з початку 2019 року на Тернопільщині зареєстровано  272 випадків виникнення пожеж в природних екосистемах, на площі понад 253 гектари.

11:57. В м. Борщів на вул. Примислова, 8 виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі орієнтовно 50 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом 8-ї державної пожежно-рятувальної частини.

12:16. В с. Кровінка Теребовлянського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі орієнтовно 1 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 12-ї державної пожежно-рятувальної частини.

12:28. В с. Білокриниця Підгаєцького району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі орієнтовно 1 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 14-ї державної пожежно-рятувальної частини.

12:39. В х. Тури Великодедеркальської об’єднаної територіальної громади Шумського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі орієнтовно 0,9 га.

15:31. В с. Коршилів Зборівського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі орієнтовно 0,05 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 17-ї державної пожежно-рятувальної частини.

16:50. В м. Зборів виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі орієнтовно 300 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом 17-ї державної пожежно-рятувальної частини.

16:53. В м. Бучач по вул. Лисенка виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі орієнтовно 500 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом 9-ї державної пожежно-рятувальної частини.

17:05. В м. Теребовля на вул. Провулок Нової виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі орієнтовно 225 м.кв.

18:08. В м. Зборів виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі орієнтовно 50 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом 17-ї державної пожежно-рятувальної частини.

18:42. В м. Бережани виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі орієнтовно 300 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом 7-ї державної пожежно-рятувальної частини.

18:48. Між с. Кривки та с. Налужжя Теребовлянського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі орієнтовно 2 га. Пожежу ліквідовано черговим відділенням 25-го державного пожежно-рятувального поста.

18:55. В с. Суходіл Гусятинського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі орієнтовно 3 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 10-ї державної пожежно-рятувальної частини.

19:45. В м. Тернопіль на вул. Микулинецька виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі орієнтовно 300 м.кв. Пожежу ліквідовано черговою зміною частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення.

20:03. В с. Гадинківці Гусятинського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі орієнтовно 300 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим відділенням 22-го державного пожежно-рятувального поста.

20:06. В с. Тустоголови Зборівського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі орієнтовно 50 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом 17-ї державної пожежно-рятувальної частини. Під час гасіння пожежі врятовано 1 житлову будівлю.

23:27. В с. Підгайчики Теребовлянського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі орієнтовно 4 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 12-ї державної пожежно-рятувальної частини.