Головна Новини Настоятель духовного центру, що захопив півгектара тернопільського парку влаштував нове “шоу” (Відео)

Настоятель духовного центру, що захопив півгектара тернопільського парку влаштував нове “шоу” (Відео)

Ми уже повідомляли, що тернопільські депутати на численні звернення активістів та громадян перевірили, чи не заграбастав часом Свято-Троїцький духовний центр частину парку Національного відродження у Тернополі. Адже він щороку збільшує свої масштаби. Направду, як з’ясувала перевірка, духовний центр незаконно розширив свою територію на півгектара.

Тому активісти, журналісти та ще кілька громадян прийшли до настоятеля центру, добре відомого у Тернополі  Анатолія Зінкевича, щоб відстояти справедливість. Священослужитель не захотів з ними говорити, натомість пообіцяв, що мерія “подарує” йому цю землю. Про це на сторінці у  ФБ написав журналіст Сергій Сінкевич.

“Про цю тернопільську крадіжку дискутують давно і з обуренням…Але нарешті поставлено офіційну крапку – інспектори контрольного управління Держгеокадастру зафіксували, що Свято-Троїцький духовний центр, що на Злуки, незаконно відгородив пів гектара землі у парку Національного відродження… З приводу захоплення складено акт і припис. Керівництво церкви також порушує і цільове призначення культової споруди – одне з приміщень орендує лікар-ортопед… Коли цивілізовані аргументи закінчились, настоятель отець Анатолій обізвав активіста Михайла Іваненка “п’яним”…хоча той був абсолютно тверезим! А ще суворий отець пообіцяв звернутись до міськради, щоб влада додала йому ті 50 соток. Так шо, депутати, готуйтесь…”, – написав журналіст.

 
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=qm6Lb_Yb3iw&w=560&h=315]