Головна Новини Мотоцикліст на Тернопільщині проламав собі череп

Мотоцикліст на Тернопільщині проламав собі череп

Молитви та допомоги небайдужих потребує 27-річний Михайло Мельничук з Тернопільщини. Хлопець розбився на мотоциклі між селом Гаї та хутором Ковалики Кременецького району. У потерпілого діагностували перелом основи черепа.

Причиною нещастя стала грунтова дорога з численними вибоїнами, – розповідає сестра Михайла Наталія Дударчук. Брат загальмував, аби оминути перешкоду, і перелетів через кермо. Удар прийшовся на голову. Перелом основи черепа у двох місцях.

Станом на 19:00 годину 28 квітня стан чоловіка стабільно-важкий. Михайло прийшов до свідомості, проте давати прогнози лікарі не беруться, – каже жінка. Зараз потерпілий перебуває у нейрохірургічному відділенні в одній з лікарень Тернополя, інформує Файне місто.

Брат прийшов до тями. Проте стан його й надалі залишається важким, стабільно-важким. Вчора до нього на хвилинку заходила мама, сьогодні ж лікарі не впускають вже нікого. Кажуть, що треба почекати 3-5 днів і тоді вже можна буде говорити про щось більше. А зараз – моліться.

Невідомо, що очікує молодого чоловіка й надалі, скільки коштів буде необхідно на лікування. До цього моменту, – розповідає пані Наталія, – люди дуже допомогли. Грошові перекази надійшли як на карточку, так і приносили особисто додому. Жінка вдячна кожному, хто не залишає їх на самоті у цій біді та просить про молитву для брата.

Народився Михайло Мельничук 21 листопада 1992 року. Своєї сім’ї поки що не має. Проживає з батьками, має двох сестер.

Номер картки Ощадбанку сестри Михайла Оксани Кирилюк: 5167 4901 8959 9393