Головна Новини Масштабна аварія на Підволочиському шосе (фото,відео)

Масштабна аварія на Підволочиському шосе (фото,відео)

29 квітня о 17:29 на автодорозі М12 (Підволочиське шосе), між м.Тернопіль та Тернопільським аеропортом трапилась ДТП за участі чотирьох автомобілів: ВАЗ 2108, FORD TRANSIT, TOYOTA RAW 4 та SKODA KODIAQ.

В одному з транспортних засобів (автомобілі ВАЗ 2108) було заблоковано жительку смт. Підволочиськ Тернопільського району, 2004 року народження. До ліквідації наслідків ДТП залучалось рятувальне відділення аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Рятувальники, які після отримання повідомлення ненгайно прибули до місця події одягли на потерпілу шийний комірець, за допомогою гідравлічного спецінструменту деблокували її з понівеченого авто та передали працівникам екстреної медичної допомоги.

Також співробітники ДСНС провели заходи щодо забезпечення безпеки на місці ДТП та недопущення пожежі.

Дорожньо-транспортна пригода з потерпілими трапилася 29 квітня на Тернопільщині. На автодорозі Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка, в напрямку села Смиківці, не розминулося чотири автівки.

 При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що водій автомобіля Skoda, який рухався з Тернополя на Хмельницький, увімкнувши лівий покажчик повороту, зупинився перед маневром. В цей час позаду їхав ВАЗ-2108. Він також зупинився за Skoda. 

 Проте транспортний засіб  Ford Transit не вибрав безпечної дистанції і врізався у ВАЗ. Після цього легківку викинуло на смугу зустрічного руху і вона в’їхала в Toyota Rav 4. 

 Тілесні ушкодження отримала неповнолітня пасажирка з ВАЗу. Її госпіталізували в хірургічне відділення У всіх водіїв відібрали взірці крові для перевірки на вміст алкоголю. Триває перевірка. 

https://www.facebook.com/MNSTERNOPIL/posts/1946413788831465