Головна Новини Мало не щодня у Тернополі задокументовують нові факти крадіжок велосипедів

Мало не щодня у Тернополі задокументовують нові факти крадіжок велосипедів

Мало не щодня працівники поліції задокументовують все нові факти крадіжок велосипедів. Ошукані краяни самі того не підозрюючи допомагають невідомим привласнювати їх транспорт залишаючи його в легкодоступних місцях.
Лише в обласному центрі майна позбулися одразу троє тернополян. Не зупинили зловмисників зачинені двері сушильного приміщення звідки вони викрали транспорт.
Ще один потерпілий житель Збаразького району. Крадій пробрався в підсобне приміщення допоки господарі знаходилися в помешканні. Як наслідок, мінус два велосипеди.
Працівники поліції вкотре звертаються до мешканців краю та просять бути обачними та пам’ятати про схоронність свого майна.
Для початку необхідно пам’ятати, що ваш велосипед, крім вас і велокрадія – нікому не потрібен. Не слід покладатися ні на охорону, ні на випадкових перехожих, У випадку викрадення вашого велосипеда тільки ви будете винні в події.
Не зберігайте транспорт:
•    – на сходовому майданчику;
•    – у загальному коридорі;
•    – у підвалі;
•    в сушильних приміщеннях.
Найчастіше велосипеди крадуть саме з місць загального користування. Троси і велозамки, якими ви пристібаєте велосипед – легко перекушуються. Велосипед слід зберігати тільки в квартирі (приватному будинку). Інших варіантів не існує.
Припаркувавши велосипед в людному місці, ніколи не залишайте його поза зоною прямої видимості без нагляду. Також не відходьте від велосипеда далі, ніж на кілька метрів.
Ніколи не давайте кататися на своєму велосипеді незнайомим або малознайомим людям.
У разі якщо ви потерпіли від рук невідомих, не зволікайте, одразу телефонуйте на лінію «102».