Головна Новини З Тернопільщини до столиці буде новий автобусний маршрут

З Тернопільщини до столиці буде новий автобусний маршрут

З 6 лютого Чортківське автотранспортне підприємство 16142 відкриває новий автобусний маршрут «Київ – Івано-Франківськ», що проходитиме через наше місто.

Відстань від Чорткова до столиці протяжністю 561 кілометр (через Тернопіль – Кременець – Дубно – Рівне – Новоград-Волинський – Житомир) автобус долатиме за 11 – 11,5 год, пише Чортків Сіті

Перевезення здійснюватимуться 55-місним комфортабельним автобусом MAN 18.420  HOCL з містким багажним відділенням. Наразі рейси здійснюватимуться двічі на тиждень, в обидва напрямки. З Франківська – у четвер та неділю, з Києва – у п’ятницю та понеділок.

З Чорткова до столиці автобус відправлятиметься о 7-й год. 30 хв. і прибуватиме до кінцевого пункту призначення о 18-й 30.

У зворотному напрямку – з київського центрального автовокзалу – о 8-й год. 15 хв. До нашого міста автобус за графіком прибуватиме о 19-й 45.

Квитки можна буде придбати на автостанції Чортків.

У перспективі даний рейс планується продовжити від Франківська до словацького міста Кошице, що зв’яже наше місто зі Словаччиною і Закарпаттям, адже до Мукачевого та Ужгорода наразі прямого сполучення Чортків немає.

З повним розкладом руху автобуса сполученням Київ – Івано-Франківськ (через Чортків) можна ознайомитися нижче.