Головна Новини Знайшли повішеним військовослужбовця 44-ї бригади, який майже рік тому самовільно покинув частину

Знайшли повішеним військовослужбовця 44-ї бригади, який майже рік тому самовільно покинув частину

військовий

Про те, що на Хмельниччині 23 червня знайшли мертвим військовослужбовця місцевої військової частини,  редакції “20 хвилин” стало відомо із власних джерел. Інформацію підтвердили у 44-ій окремій артилерійській бригаді, де служив померлий.

– Наразі деталі встановлюють правоохоронці, – каже прес-офіцер 44-ї окремої артилерійської бригади Юрій Кульпа. – Дана особа вже була знята  зі всіх видів забезпечення, як особа, що самовільно залишила місце проходження служби у листопаді 2018-го року, пише te.20minut.ua

Як вдалось з’ясувати, солдат помер у Ярмолинецькому районі на Хмельниччині.  У військовій частині, де раніше він служив, повідомили, що не мають інформації про обставини, які б могли спонукати його до цьому вчинку, причину смерті наразі з’ясовує поліція Ярмолинецького району.

– Відомо, що солдат 1996 року народження – уродженець Хмельницької області. З 2017 року проходив службу у військовій частині А 3215 на посаді номера обслуги артилерійської батареї, артилерійського дивізіону, – каже Юрій Кульпа. – У листопаді 2018 року самовільно покинув розташування військової частини. Подія була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за фактом правопорушення проводитимуть відповідні заходи. Зараз триває розслідування.