Головна Новини За ніч швидка тричі виїжджала до потерпілих в розважальні заклади Тернополя

За ніч швидка тричі виїжджала до потерпілих в розважальні заклади Тернополя

13 грудня о 3.46 бригада швидкої виїжджала на вул. Стуса в Тернополі, до бару «Абриколь»,де надавала допомогу 26-річному пацієнтові. Зі слів потерпілого, його у цьому барі, кулаками по голові, побили невідомі зловмисники. Із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, забійною раною надбрівної ділянки голови, у стані алкогольного сп’яніння потерпілого, після наданої допомоги, доставлено у травмопункт.

13 грудня о 22.17 бригада швидкої виїжджала на вул. Шевченка у Тернополі, у відділок поліції, до 33-річного пацієнта. За словами потерпілого, його у барі «Бункермуз» побив невідомий зловмисник. Із закритою черепно-мозковою травмою, забійною раною тім’яної ділянки голови потерпілого, після наданої допомоги, доставлено у травмопункт.

13 грудня о 1.04 бригада швидкої виїжджала на вул. Чумацьку в Тернополі, до 30-річного пацієнта. У закладі «Ріверсайд»невідомий зловмисник бризнув йому в очі хімічну речовину із газового балончика. Із хімічним опіком обох очей пацієнта, після наданої допомоги, доставлено в очний травмопункт університетської лікарні.