Головна Новини Дмитро Лінько у Тернополі: “Вся Україна споглядає на Тернопільську область”

Дмитро Лінько у Тернополі: “Вся Україна споглядає на Тернопільську область”

Продовжуються сесійні баталії у Тернополі, адже вдруге цього тижня розпочала свою роботу сесія Тернопільської обласної ради. Засідання розпочалося з розгляду питання, яке викликало заблокувало роботу сесії минулого разу, створивши конфліктну ситуацію, а самее – про перспективний план розвитку громад.

У сесійній залі людно, тут чимало представників громади приміських сіл, поліції, крім депутатів облради присутні  народні депутати, зокрема, нардеп Дмитро Лінько (Радикальної партія). Він, до слова, сподівається на позитивне вирішення скандального питання формування Білецької ОТГ, про що заявив перед початком сесії обласної ради.

  • Вся Україна споглядає на Тернопільську область,  тому що це принципове питання для всіх, показати, чи це добровільна децентралізація в інтересах громади, чи це політичні питання, які можуть блокувати чи то обласна адміністрація, чи то обласна рада і як їм завгодно вирішувати долю громади, – каже нардеп.  – Тому  що вся Україна об’єднується в громади, скрізь відбуваються подібні речі. І не можна показувати, що це можна заблокувати і громаду можна не слухати і нівелювати рішення та інтереси громади. Ми будемо за цим слідкувати, і  сьогодні принциповий день, коли можна поставити крапку і показати, що інтереси громади вищі за політичні  інтереси будь-яких політчних сил.

Відео Тернопільське Інформаційне Бюро