Головна Новини Дитина не могла підвестися на ноги: у Почаєві переселенець побив 12-річного хлопчика...

Дитина не могла підвестися на ноги: у Почаєві переселенець побив 12-річного хлопчика (Відео)

Шокуючий випадок днями трапився на Кременеччині. У Почаєві дорослий чоловік, переселенець, побив 12-річного місцевого хлопчика. Це видно на відео з камер спостереження. За даним фактом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 125 ККУ – умисне легке тілесне ушкодження. Та покарання за такий жахливий вчинок надто незначне, переконані місцеві мешканці, які бачили відео. Максимум за це порушення – виправні роботи до термін до 1 року, пише Область.

Цей жахливий випадок трапився у суботу, 15 жовтня. Двоє хлопчиків їхали на велосипедах. Один із них місцевий підліток, інший – переселенець, який був разом з батьком. Діти не розминулися на тротуарі, впали і травмувалися обоє. Та, схоже, дорослому чоловікові здалося, що один з них (почаївчанин) отримав замало. Він наздогнав 12-річного хлопця і жорстоко побив його. Завдав ударів зокрема й ногами по обличчю. На відео видно, що після цього дитина навіть не могла самостійно встати.

У соцмережах з’явилося відео, де невідомий чоловік у Почаєві побив велосипедиста. Подія трапилася 15 жовтня близько 14:00. Даний факт працівники поліції внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань згідно із частиною 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) ККУ.

У ході досудового розслідування стало відомо, що потерпілий – дванадцятирічний місцевий мешканець, а його кривдник – переселенець з Київщини. Останній з дружиною та трьома дітьми гуляв вулицями Почаєва, коли одного з його дітей збив велосипедист.

Дванадцятирічний хлопець їхав на двоколіснику і зачепив своїм транспортом одинадцятирічного пішохода. Батько потерпілого підбіг до велосипедиста та завдав йому кілька ударів руками та ногами по голові. Чоловік у скоєному зізнався. Малолітній велосипедист проходить судово-медичну експертизу. Триває досудове розслідування”, – прокоментували ситуацію у поліції області.

У коментарях до відео люди, вражені такою жорстокістю дорослого чоловіка до дитини, не добирають слів.

https://www.facebook.com/100017187165811/videos/822170102436059/?idorvanity=284590128603571