Головна Новини Бучацьке лісове господарство працює зі значними порушеннями

Бучацьке лісове господарство працює зі значними порушеннями

Державні інспектори Управління Держпраці у Тернопільській області з 30 серпня по 14 вересня 2016 року проводили планову комплексну перевірку ДП «Бучацьке лісове господарство» щодо дотримання вимог законодавства з охорони праці, про працю та загальнообов’язкове державне страхування.

Зокрема, головний державний інспектор Ігор Проць перевіряв службу охорони праці підприємства, Коропецьке та Язловецьке лісництва, структурні підрозділи підприємства; головний державний інспектор Іван Клочко перевіряв додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів; головний державний інспектор Богдан Коропатницький здійснив перевірку об’єктів котлонагляду та підіймальних споруд, а головний державний інспектор Іван Магмет перевіряв безпеку та надійність електрогосподарства.

Загальне керівництво роботою комісії по проведенню планової комплексної перевірки ДП «Бучацьке лісове господарство» було покладено на начальника відділу Управління Держпраці у Тернопільській області Петра Гичку.

Планову комплексну перевірку ДП «Бучацьке лісове господарство» щодо дотримання вимог законодавства з охорони праці, про працю та загальнообов’язкове державне страхування завершено 14 вересня 2016 року.

Виявлено 39 порушень.

Притягнуто до адміністративної відповідальності трьох посадових осіб. Зокрема, відповідального за стан електрогосподарства, механіка лісокомплексу та майстра лісу.

Перевірено лісосічні роботи; нижній склад, лісозавод, ремонтно-механічну майстерню, роботу Коропецького та Язловецького лісництв.