Головна Новини Будівництво соціально-спортивного центру у парку Національного Відродження призупинено (документи)

Будівництво соціально-спортивного центру у парку Національного Відродження призупинено (документи)

Громадська організація «Фундація зірок світового футболу «Діти+» підписала гарантійний лист в якому сказано, що зважаючи на позицію частини активістів, фундація вирішила внести зміни до проектно-кошторисної та дозвільної документації в частині зміни об’єкту будівництва, спорудження якого триває на вул. 15 Квітня. Також, враховуючи суспільний резонанс, до часу внесення змін до дозвільних документів будь-які будівельні роботи припинені.
Виникла юридична розбіжність, яку треба виправити.

 


Дозвільні та проектно-кошторисні документи на екологічний готель, які видала міська рада, будуть замінені на дозвільні та проектно-кошторисні документи для спорудження соціально-спортивного центру «Вулична академія».
Керівник Фундації Ярослав Нестерович переконаний, що у Тернополі все таки з’явиться новий сучасний спортивний комплекс для дітей, після того, як будуть отримані нові документи.
Для реалізації цього проекту активісти «Фундації зірок світового футболу «Діти+» провели неймовірний за обсягами об’єм роботи та вже залучені значні кошти.
Як пояснює у листі керівник фонду Ярослав Нестерович, організація «Фундація зірок світового футболу «Діти+» працює у Тернополі вже 13 років та опікується УЄФА, Дитячим фондом ООН, Товариством Червоного Хреста та іншими українськими і міжнародними організаціями.
Саме партнери – учасники проекту «Вуличної академії» запропонували, щоб талановиті діти з малозабезпечених сімей, дітей-сиріт та дітей з груп ризику мали можливість бути учасниками навчально-тренувального процесу.
Соціально-спортивний центр «Вулична академія» включатиме ігровий майданчик розміром 42 х 22 м зі штучним покриттям, трибуною, тренажерний майданчик, роздягальні та хостел. Згідно з проектом, у комплексі займатимуться приблизно 40 осіб, які проживають у сім’ях, що опинилися в складних життєвих умовах.
За матеріалами ТМР