Головна Новини Був позитивним і мужнім: на пекельній Луганщині загинув Віталій Рогацький з Тернопільщини

Був позитивним і мужнім: на пекельній Луганщині загинув Віталій Рогацький з Тернопільщини

На пекельній Луганщині 12 квітня загинув Віталій Рогацький родом із села Дуплиська Заліщицької громади. Цьогоріч йому було б лише 46 років.

Останнім часом Віталій працював у Заліщицькому навчально-реабілітаційному центрі. Був надзвичайно доброю і привітною людиною. Таким, позитивним, щирим, з почуттям гумору і мужнім воїном, він залишиться в пам’яті рідних, знайомих, друзів, пише Наш День.

«Світлі дні Воскресіння Христового затьмарила сумна новина, яка надійшла до Заліщицької громади.У населеному пункті Білогорівка Луганської області загинув Віталій Рогацький. Чортківська районна військова адміністрація висловлює щирі співчуття рідним і близьким Захисника. Терпіння і сили вам витримати це страшне горе. Вічна пам’ять та доземний уклін тобі, наш мужній Воїне!» – оприлюднили у Чортківській районній адміністрації. 

«У дні світлого, радісного та благодатного свята Великодня сумна звістка знову сколихнула нашу громаду. 12 квітня 2023 року у населеному пункті Білогорівка Луганської області загинув солдат, стрілець-санітар Рогацький Віталій Володимирович. Виконавчий комітет Заліщицької міської ради на чолі з міським головою Іваном Дроздом висловлює щирі співчуття родині та близьким загиблого Героя. Це дуже важка втрата. Нехай опіка Всевишнього полегшить гіркоту втрати за найдорожчою для вас людиною. З вдячністю низько вклоняємося Тобі, Воїне, за те, що ціною власного життя захищав нашу рідну землю! Вічна пам’ять та слава захиснику України!», – написали у  Заліщицькій міській раді.

У соцмережах чимало людей висловлюють вдячність Захиснику України та співчуття рідним і близьким загиблого Героя. «Вічна пам’ять і слава Герою! Дуже хорошою людиною був покійний. Нехай спочиває в мирі. Герої не вмирають», – написала Oksana Kupchak.Світлана Яковишин: «Вічна пам’ять Герою! Спочивай з Богом, Віталику! Щирі співчуття родині».