Головна Новини Бицюра шукає хто давав хабарі Бабійчуку

Бицюра шукає хто давав хабарі Бабійчуку

84У Тернопільській облдерж-адміністрації триває службове розслідування з приводу розміщення інформації на окремих сайтах щодо неправомірних дій в.о. заступника голови ОДА Івана Бабійчука.

Нагадаємо, згідно з розпорядженням очільника Тернопільщини Степан Барни було створено комісію під головуванням заступника голови ОДА Леоніда Бицюри.

Під час сесії обласної ради, що відбулась нині, 25 червня, Леонід Олексійович звернувся з проханням до депутатів облради та громадськості долучитися до вивчення можливих фактів протиправних дій Івана Бабйчука та надати інформацію за телефоном (0352) 52-91-11.

“Більшість присутніх знають, що в ряді ЗМІ поширено інформацію про проведення розслідування фактів можливого хабарництва з боку працівника ОДА Івана Геннадійовича Бабйчука, – зазначив Леонід Бицюра. – Традиційно Тернопільська облрада завжди принципово реагувала на факти хабарництва та корупції високопосадовців, бездіяльність Тернопільської міської ради.

Для забезпечення максимальноі прозорості та ефективного громадського контролю, зважаючи на значний резонанс зазначеноі події, стислі терміни розгляду, звертаюсь до депутатів облради та громадськості долучитися до вивчення можливих фактів протиправних дій та надати інформацію за телефоном 52-91-11″.