Головна Новини Як розважатися на відпочинку в Таїланді

Як розважатися на відпочинку в Таїланді

Якщо говорити про розваги, то Таїланд у цьому неперевершений. Зазвичай, більшість із розваг призначена для дорослих. Однак і для дитячого відпочинку тут також можна знайти чудові варіанти. На додачу всі запропоновані забави коштують недорого. Саме тому шанувальники екзотики гідно оцінять відпочинок у цій східній країні.

Ми підготували добірку найкращих розваг, які пропонує Таїланд, окрім пляжу.

Прогулятися Бангкоком

Насамперед, розпочати активний відпочинок у Таїланді рекомендується з прогулянки кам’яними джунглями Бангкоку. Наразі це один із найхаотичніших, найенергійніших та найяскравіших міст Південно-Східної Азії.

На південь від Королівського палацу в Бангкоку є вулиця Яоварат, навколо якої розташований так званий Чайна-Таун. Цей район Бангкока, що зберіг ауру колоніального Індокитаю, вабить мандрівників забороненими розвагами та блиском скарбів.

Спробувати тайську їжу

Тайська кухня вважається однією з найсмачніших у світі. Місцеві страви відрізняються багатством інгредієнтів та сміливістю смаків. Тому ви обов’язково маєте спробувати хоча б кілька національних страв:

  • товсту тайську локшину з креветками чи куркою, паростками квасолі і яйцями, обсмаженими з тофу;
  • смажену свинину або курятину з базиліком;
  • натерту папайю з часником, зеленою квасолею й чилі, маринованою в соусі з арахісом;
  • рис кокосового горіха в парі зі стиглим солодким манго, политим кокосовим сиропом.

Дослідити підводний світ Таїланду

Однією з найкрутіших розваг у Таїланді є, звичайно ж, дайвінг. Ця країна є ідеальним місцем для підводного плавання. Сюди їдуть люди з усього світу — новачки й досвідчені — усі, хто бажає доторкнутися до дивовижного життя підводного світу тайського королівства. Зануртесь у воду на Симіланських островах, і ви отримаєте незабутні враження від свого відпочинку.

Прогулятися верхи на слоні

Індійські слони, на відміну від африканських, більш доброзичливі, легше піддаються дресируванню. Тому в усьому Таїланді налічуються десятки чи навіть сотні шкіл для слонів, де вони отримують майбутню «професію». Якщо ви плануєте відпочивати неподалік від Чіанг Травня, то можете завітати до такого навчального центру й подивитися за їхніми «тренуваннями». Заняття проводяться щодня до обіду, після чого вам дозволять піднятися на слона та покататися в джунглях Північного Таїланду.

Влаштувати шопінг

Родзинкою шопінгової програми в Таїланді, без сумніву, можна вважати гігантські торговельні центри Бангкоку. Найбільший із них — Central World Plaza.Тут торгують усім на світі: від щоденної спідньої білизни до комп’ютерної техніки. У ТРК Siam Paragon можна завітати всією родиною. Поки дружина буде купувати обновки в місцевих бутіках, чоловік з дітьми можуть відпочивати в океанаріумі, кінотеатрі та інших зонах відпочинку. Крім того, в усій країні працює мережа великих сіті-молів Central Festival, де можна без проблем за кілька годин залишити свій гаманець порожнім.