Головна Новини Чортків’янка стала лауреаткою конкурсу «Битва жанрів»

Чортків’янка стала лауреаткою конкурсу «Битва жанрів»

Із чудовим подарунком ступила осіння пора до Раїси Обшарської – знаної не лише на Тернопіллі, Україні, а й у світі насамперед – чарівної жінки, відтак, членкині Національних спілок письменників і журналістів України, громадської діячки, пише Чортків Сіті

Перший вересневий день усміхнувся приємною звісткою: ужинкову в’язанку відзнак і нагород нашої славної поетки, письменниці примножив Диплом лауреата І ступеня відкритого Всеукраїнського дистанційного багатожанрового конкурсу «Битва жанрів».

Фото з архіву Раїси Обшарської

Ось це й подарунок для жінки-«вовчиці». Чому «вовчиці», запитаєте… Бо саме в такому амплуа презентувала пані Раїса авторський вірш-відео «Вовчиця», представивши його на конкурсі в номінації «Оригінальний жанр». Розмовний жанр у такому форматі, а саме – «Вовчиця», – це один із перших кліпів поетки.

– «Битва жанрів», – зазначає мисткиня людських почуттів Раїса Обшарська, – це не війна (як ми звикли, на жаль, сприймати це слово), це мирна баталія, в якій немає переможених, а є лише переможці. Це ковток свіжого повітря для творчої людини, неймовірні емоції, нова життєва сторінка, яка вже завтра стане історією, проте сьогодні – це радість від перемоги і натхнення на нові мистецькі здобутки.