Головна Новини У Тернополі на Різдво 29-річний чоловік намагався обікрасти магазин

У Тернополі на Різдво 29-річний чоловік намагався обікрасти магазин

Працівники Управління поліції охорони в Тернопільській області впіймали чоловіка, який проник до магазину та намагався викрасти гроші з касового апарату.
На пульт централізованого спостереження надійшов сигнал «Тривога» з охоронюваного продуктового магазину. За лічені хвилини на місце події прибув наряд реагування поліції охорони. Поліцейські виявили невідомого, який побачивши людей у формі намагався втекти, але одразу ж був затриманий.
Як вдалося встановити, крадій – 29-річний місцевий житель. Він вже неодноразово потрапляв в поле зору правоохоронців, адже в минулому притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.
Підозрюваний зізнався, що на злочин його підштовхуло скрутне матеріальне становище, то ж повертаючись додому вирішив накриміналити. Зловмисник, озброївшись пляшкою, розбив скло вхідних дверей, проник до магазину та намагався заволодіти грошовими коштами з каси.
На місце події виїжджала слідчо-оперативна група, яка доправила зловмисника до відділу поліції.
За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України – “Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому), що карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років. Вирішується питання про обрання затриманому міри запобіжного заходу.”