Головна Новини Прогулянка тернопільським підземеллям (Фото)

Прогулянка тернопільським підземеллям (Фото)

Тернопіль є однією із найбільш цікавих туристичних родзинок області. Щодня десятки туристів із різних куточків як України, так і світу приїжджають сюди, щоб помилуватися культурними й історичними цікавинками нашого міста.

Унікальну можливість послухати про історію Тернополя, його видатних діячів мали учні 3-Б класу Тернопільського НВК №15. У середу, 17 жовтня, вони разом із класним керівником Вірою Михайлівною Гой, та батьками побували на надзвичайно цікавій екскурсії підземеллям Тернополя.

Спочатку екскурсовод Михайло провів екскурсію підземеллям Тернопільського замку.  Під час цієї мандрівки чоловік розповів учням історію створення Тернополя, про його засновника Яна Тарновського тощо. Опісля, провів екскурсію підземеллям Архикатедрального собору. До слова, музей там облаштували у квітні цього року. Діти послухали про видатних культурних та духовних діячів Тернопільщини..

Після підземелля, Михайло вирішив зробити учням несподіваний сюрприз. Він завів їх на одну з веж Архикатедрального собору. Діти з висоти пташиного польоту мали змогу помилуватися Тернополем.