Головна Новини На Тернопільщині 10 випускників цьогоріч отримали максимальний бал на ЗНО (Відео)

На Тернопільщині 10 випускників цьогоріч отримали максимальний бал на ЗНО (Відео)

ЗНО на Тернопільщині завершилося. Підсумки підбиті, результати – відомі. Відтак, іще 5 випускників шкіл краю отримали по 200 балів за результатами тестування. Загалом, найвищий бал отримали цьогоріч аж 10 випускників. Більш детально про тестування, а також учасників ЗНО – начальник управління освіти і науки Тернопільської облдержадміністрації Ольга Хома, повідомляє Файне Місто

“24 липня Український центр оцінювання якості освіти оголосив результати зовнішнього оцінювання з української мови і літератури, іноземних мов, історії України та біології. Тестові роботи всіх учасників тестування розпізнані, ідентифіковані та перевірені. Результати тестування розміщені на інформаційних сторінках абітурієнтів. Найвищі результати були отримані: англійська мова – м. Збараж, історія України – ЗОШ 19, ЗОШ 3 та с. Новосілка Підгаєцького району, біологія – с. Нове Село Підволочиського району.”

Як ми вже раніше повідомляли, максимальну кількість балів – по 200, також отримали 5 учасників тестування з математики та фізики. Про це розповів відповідальний за ЗНО на Тернопільщині Юрій Шайнюк.

“Всі учасники ЗНО, які набрали максимальну кількість балів, з Тернополя. З них – двоє отримали по 200 балів з фізики та троє з математики”, – повідомив Юрій Шайнюк.

200 балів з математики отримали:
– Заремба Роксолана Ігорівна — випускниця ТУГ ім. І. Франка;
– Брюхань Софія Олександрівна — випускниця ТСШ І-ІІІ ст. № 3 з поглибленим вивченням іноземних мов;
– Фірман Дмитро Богданович — випускник ТНВК Школа-колегіум Патріарха Йосифа Сліпого.

200 балів з фізики отримали:
– Салюк Олег Богданович — випускник ТСШ І-ІІІ ст. № 5 з поглибленим вивченням іноземних мов;
– Вдовін Богдан Богданович — випускник Тернопільського технічного ліцею.