Головна Новини “Надя кричала, благала про допомогу”, – на Тернопільщині жінка згоріла на робочому...

“Надя кричала, благала про допомогу”, – на Тернопільщині жінка згоріла на робочому місці (Відео)

У Збаражі під час пожежі загинула жінка. Вона опинилася заблокованою у вогняній пастці. Приватне одноповерхове гаражне приміщення, облаштуване під пункт прийому та сортування пластику, згоріло за лічені хвилини. Площа займання – 300 метрів квадратних.
Речниця служби з надзвичайних ситуцій Тернопільщини каже ситуація ускладнювалась ще й тим, що пластик горить і плавиться дуже швидко ще й виділяє надзвичайно їдкий дим, який загрожує життю і здоров’ю рятувальників також.
Коли ж пожежникам таки вдалося потрапити всередину, чоловіки жахнулися від побаченого. Там лежало обгоріле тіло, пише ФайнеФайне.

Загиблою виявилася 29-річна Надія, яка працювала на цьому пункті за 100 гривень на тиждень. Колегами Надії були безхатьки. Один з так званих помічників Андрій розповів, єдине, що зробив для покращення праці власник, так це купив диван.

Коли почалася пожежа, Надія була сама. Жінка кричала, але допомогти їй вже ніхто не зміг.

“Надя кричала, благала про допомогу. Коли почув і прийшов з сусіднього приміщення чоловік, відкрив двері, то побачив сильний вогонь. Сказав, що не міг їй допомогти, тому що на нього б все попадало. І він побіг визвати пожежну”, – розповідає сестра загиблої Віра Нечай.


Джерело: Надзвичайні Новиниадзвичайні Новини