Головна Новини Колектив Марилівського МПД ДП «Укрспирт»вимагає відновити роботу заводу

Колектив Марилівського МПД ДП «Укрспирт»вимагає відновити роботу заводу

Відкрите звернення працівників Марилівського МПД ДП «Укрспирт»

Ми, працівники Марилівського МПД ДП «Укрспирт», вже неодноразово апелювали до всіх інстанцій, в тому числі до прем`єр-міністра України пана Шмигаля, народного депутата Володимира Гевка та виконавчих гілок влади.

Питання полягає в тому, що працівників заводу змушують писати заяви про звільнення (скорочення кадрів). Водночас на офіційному сайті ДП «Укрспирт» є інформація від в. о. директора ДП «Укрспирт» Сергія Блескуна, що які б процеси не відбувалися, працівники залишаються працівниками ДП «Укрспирт». Коли новий власник прийматиме людей на роботу, вони мають звільнитися з ДП «Укрспирт» та прийти на роботу до нового власника, тобто влаштуватися на роботу у нову юридичну особу. Про ніяке скорочення кадрів не йдеться. Однак у нас все відбувається навпаки. Люди залишаються без роботи, а бюджет – без надходжень. Фактично знищується одне з найпотужніших підприємств спиртової галузі України.

Колектив Марилівського МПД ДП «Укрспирт»вимагає відновити роботу заводу, позаяк від цього залежить суттєве поповнення бюджету і добробут населення та наших працівників.

Почуй нас нарешті, владо!