Головна Новини “Він нестримно палав жовто-блакитним полум’ям свободи”: на Тернопільщині попрощалися з Олегом Барною

“Він нестримно палав жовто-блакитним полум’ям свободи”: на Тернопільщині попрощалися з Олегом Барною

Сьогодні, 23 квітня 2023 року, українські прапори, що майоріли над Білобожницею, обвились чорними траурними стрічками, а земля під ногами вкрилася слідами від безлічі сліз, пролитих в невимовній скорботі та тузі.

У цей день прощалися та проводили в останню путь Героя, колишнього народного депутата Верховної Ради України, активіста трьох Майданів, учасника АТО, колишнього селищного голови родинного села Нагірянка, колишнього вчителя Білобожницької та Ридодубівської ЗОШ, стрільця-помічника гранатометника 2 єгерського батальйону 68-ї окремої бригади ім. Олекси Довбуша, старшого сержанта БАРНУ Олега Степановича, який поклав своє життя, виборюючи волю та незалежність для України.

Білобожницька громада висловлює найщиріші співчуття батькам, дружині, братові, синам, усім родичам, близьким, друзям та побратимам Героя, і розділяє сьогодні разом із Вами цей надважкий тягар від втрати великого патріота й мужнього захисника.

Усе своє нелегке життя він нестримно палав жовто-блакитним полум’ям свободи та справедливості. Сповідуючи правду, він завжди чинив по совісті, не дивлячись на пересуди й заздрісні докори опонентів. Будучи палким патріотом, він навіки записав своє ім’я в історію української визвольної боротьби, і поклав власне тіло у незламний фундамент великої держави України!