Головна Новини Відомий тернополянин показав раритетне фото з власного весілля

Відомий тернополянин показав раритетне фото з власного весілля

Тернопільський  підприємець, меценат, колекціонер, видавець. Власник торгівельно-відпочинкового центру «Атріум», Музею колекції ексклюзивних ретро-автомобілів «Ретро-кортеж» та етногалереї автентичних ужиткових речей «Спадок», віце-президент з питань регіонального розвитку, керівник регіонального представництва у Тернопільській області Міжнародної Торгової Палати ICC Ukraine, дійсний член Ради засновників компанії «Amway» Тарас Демкура поділився фото із  власного весілля. “От так воно в нас було рівно 23 травня декілька років тому)“, – підписав світлину пан Тарас.

На фото зображена молода пара – Тарас та Ірина, які одружилися ще у далекому 1992 році. Відтак сьогодні відзначають “Весілля червоного дерева”. Назва двадцять сьомої річниці з дня одруження прийшло з Європи. Ця деревина не дарма стала символом свята на честь 27-річчя сімейного життя. Червоне дерево – якісний, міцний, благородний матеріал. Вироби, створені із застосуванням такої деревини, особливо цінуються людьми. Матеріал використовують при виробництві меблів, предметів інтер’єру, для декору аксесуарів, з нього роблять навіть музичні інструменти. Як правило, вироби з червоного дерева коштують дорого, натякаючи на високий статус їхнього власника. Вітаємо молодят із цим чудовим святом!

Дякуємо вам за прекрасний приклад кохання і вірності, і за те, що ви єдушевними і добрими людьми весь цей час! Бажаємо вам миру і спокою, більше приводів бачитися з близькими, більше випадків для радості і щастя! Нехай ваша любов зігрріває ваші серця ще сотню літ!