Головна Економіка Чоловічий ремінь: види, відмінності, особливості вибору

Чоловічий ремінь: види, відмінності, особливості вибору

Ремінь, поряд з портфелем, краваткою і гаманцем, є незамінною складовою образу успішного чоловіка. Він підкреслює статус, виконує як декоративну, так і практичну функцію. Щоб ремінь тривалий час радував око, не варто економити на покупці. Краще зупиніться на виробах з натуральних матеріалів.

Ремінь як ознака смаку і достатку

Ремінь необхідний усім – починаючи з представників бізнес-еліти, закінчуючи рядовими менеджерами. Він повинен бути присутнім в гардеробі кожного чоловіка, який не бажає впасти обличчям в бруд у найвідповідальніший момент. Аксесуар демонструє акуратність, стиль і уважність власника, робить зовнішній вигляд завершеним і строгим.

Широкий вибір виробів з різних матеріалів представлений в магазині «Modnotak». Тут можна обрати чоловічі шкіряні ремені https://modnotak.com.ua/category/remni-muzhskie/kozhanye/ на будь-який смак. Тепер, щоб купити потрібну річ, не обов’язково бігати по магазинах. Досить зайти на сайт і вибрати відповідний товар.

Джинси, ділові брюки і навіть спортивні штани – будь-який вид одягу може прикрасити стильний аксесуар. Він стане чудовим подарунком чоловікові, брату, батькові або шефу. Це практична річ, яка при належному догляді буде служити не один рік.

Незалежно від віку і статусу, чоловіки хочуть виглядати солідно, переконливо і заможно. Допоможуть в цьому речі від відомих брендів.

При погляді на ремінь від іменитого дизайнера https://modnotak.com.ua/category/remni-muzhskie/tommy-hilfiger/ кожному стане зрозуміло, що перед ним – людина, яка знається на стилі. Вироби лаконічні, містять мінімум деталей. Вони зручні, бездоганно гладкі і не викликають питань до якості.

Як обрати ремінь: корисні поради

При покупці ременя потрібно обміркувати, з чим його носити. Бажано, щоб його колір відповідав кольоровій гамі гардеробу. Універсальними вважаються чорний, коричневий, сірий відтінки.

Розмір виробу повинен бути таким, щоб вільними залишалися ще 20 см. Необхідно, щоб в запасі було пару дірок на ремені. Такий аксесуар не буде сковувати рухи і не виявиться занадто великим.

Ціна ременя повинна відповідати іншим речам в гардеробі. Нерозумно купувати бюджетний аксесуар і носити його в комплекті з брендовими речами. Якщо ж придбати дорогий виріб, і надягати його з дешевим костюмом, то оточують будуть думати, що це підробка.ремені

Перед покупкою бажано перевірити якість ременя, зігнувши його. Якщо при цьому залишилися заломи, аксесуар не прослужить довго. Необхідно звернути увагу і на шви. Усі шви повинні бути рівними, акуратними. Краще вибирати прошитий, а не проклеєний ремінь – такий буде служити довше, і не розшаровується.

Стиль ременя повинен бути таким же, як і у решти одягу в гардеробі. Під класичні брюки варто підібрати звичайний чорний ремінь із золотою або срібною пряжкою. Краще вибрати натуральні матеріали – шкіру або замшу. Якщо чоловік віддає перевагу кежуал, потрібно зупинитися на кольорових моделях з цікавим принтом. Матеріал може бути яким завгодно – починаючи з щільного текстилю, завершуючи лакованої шкірою.

Під одяг спортивного стилю краще вибрати спеціальні ремені з тканини або гуми. Їх можна надягати і під джинси, якщо тільки пояс не буде виглядати.

Асортимент продукції, пропонований компанією, постійно поповнюється модними новинками, що дозволяє вибрати аксесуар, який буде актуальним довгі роки. Покупку презентабельно упакують і доставлять в найкоротший термін. Магазин продає тільки справжню продукцію, чия якість підтверджена сотнями покупців.